Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Amsterdam
The Netherlands

+31 (0) 624226199

Walter White’s Espresso is dé mobiele koffiebar voor de lekkerste koffie op locatie. Op onze website kunt u alles vinden over wie wij zijn, waar wij voor staan en hoe u onze koffiebar op wielen kunt huren. Voor welke gelegenheid dan ook, onze full service koffie beleving op locatie maakt er iets onvergetelijks van. 

Over Ons

Maak kennis met Walter White’s Espresso

De man (en barista) achter Walter White´s Espresso is koffieliefhebber Nico. Hij heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt en dat merk je in alles terug. Nico is er trots dat hij bijzonder lekkere koffie serveert en hiervoor enkel de best beschikbare producten gebruikt met een sterke focus op duurzaamheid. Het zetten van de perfecte espresso of cappuccino is vakmanschap waarbij alle details moeten kloppen en bij Walter White’s Espresso weten wij dat als geen ander. Toch is er maar één ding echt belangrijk, eerlijke service – zonder fratsen – waar de klant centraal staat. Wel of geen suiker; gewone melk of soja, het maakt ons niets uit. Wat wel uitmaakt, dat iedereen geniet op zijn eigen manier. Onze focus is volledig gericht op het creëren van een beleving die vriendelijk, eerlijk en oprecht is. En wij streven ernaar om de gewone koffiepauze te veranderen in iets bijzonders. Ons motto is namelijk niet voor niets: making the ordinary, extraordinary.

 
 
  • Nico heeft ons benaderd om een samenwerking aan te gaan tijdens onze sample sale en dit leek ons een leuke toevoeging door zijn goede introductie en enthousiasme. Nico dacht goed mee met onze wensen en kwam zelf ook met behulpzame input. Tijdens het event kregen wij alleen maar positieve reacties over de leuke uitstraling van de bus, Nico als persoon zelf en uiteraard de heerlijke koffie die hij schonk. Walter White’s Espresso zorgde er mede voor dat het event een groot succes was!
    — Stephanie Uijtdewilligen SAMSØE & SAMSØE Benelux B.V.