Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Amsterdam
The Netherlands

+31 (0) 624226199

Walter White’s Espresso is dé mobiele koffiebar voor de lekkerste koffie op locatie. Op onze website kunt u alles vinden over wie wij zijn, waar wij voor staan en hoe u onze koffiebar op wielen kunt huren. Voor welke gelegenheid dan ook, onze full service koffie beleving op locatie maakt er iets onvergetelijks van. 

Koffie op locatie

Markten, festivals en (buurt)evenementen

Of de markt nou gespecialiseerd is in biologische producten, vintage schatten of lokale goederen, wij voorzien met liefde zowel de stalhouders als de marktbezoekers van broodnodige cafeïne. Wij houden ervan om onder de mensen te zijn en brengen onze signature gezelligheid naar welke gelegenheid dan ook. Denk hierbij aan: food-truckfestivals, markten, garage-sales, lokale sport- en buurtevenementen. Het enige wat wij nodig hebben is een plekje voor onze bus! De rest verzorgen wij! Want wat voor dag het ook is - een lekker bakkie gaat er altijd in.

Wat haalt u met WWE in huis?

  • Een unieke espresso-truck met een indrukwekkende uitstraling

  • Gepassioneerde barista's en horeca professionals

  • Uitmuntende koffie van één van Amsterdams beste branders (Friedhats koffiebranders)

  • Volledig zelfvoorzienend

  • Flexibiliteit en mobiliteit

  • Altijd inzetbaar, welk seizoen- of weertype dan ook.
File_006.jpeg